Ballongflyg i Väst
Tidsbokning
031-94 39 89 säkrast
mån–fre kl 8-10
Information och beställning
0512-700 24 el. 031-774 03 50

Vi flyger ballong i hela Västsverige och Norrland och grupper på valfri ort

Info till passagerare

Om Ballongflyg i Väst

Företaget startades 1992. I företaget finns mer än tjugo års erfarenhet av ballongflygning i alla dess former. Vi har genom åren gjort reklamuppdrag och passagerarflygningar både i och utanför Sverige. Och vi har gjort många lyckliga och harmoniska under tiden!

Alla vi som arbetar för Ballongflyg i Väst har ett gemensamt intresse: Att ge Dig som kund och passagerare den finaste upplevelsen och den bästa möjliga servicen! Självklart älskar vi också att flyga ballong!

Våra piloter och vår övriga besättning har naturligtvis en gedigen erfarenhet av ballongflygning, både med och utan passagerare. Även detta är en garanti för att flygningarna genomförs på ett riktigt och säkert sätt.

Ballongflyg i Väst flyger regelbundet luftballong i Göteborg, Vara, Vårgårda, Nossebro, Skövde, Mariestad, Skara, Lidköping, Grästorp, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Borås, Ulricehamn, Falköping, Varberg, Borlänge, Gävle, Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå. Grupper flyger vi även på andra orter.

Vi flyger ballong på många orter i Sverige

Webb från Devello